PROFILBILLEDE

Navn:

Claes Reinmark

Tlf:
30600582
By:
2500 Valby
Hjemmeside:
Ikke angivet
Youtube CV:
Ikke angivet

Overskrift

Ejendomsmægler stjerneskud søger praktikplads

Om mig

jeg er finansøkonom studerende, med et mål om at arbejde som ejendomsmægler fordi jeg er et konkurrence menneske med en vindermentalitet som gør at salg driver mig fremad. Jeg er anderledes fordi jeg er detalje orienteret, går op i ordentlighed, jeg er rolig og empatisk og forstår vigtigheden i hvor stor en beslutning det er at sælge ens bolig og købe en bolig.

Erhvervserfaring

BARTENDER – BASEMENT BAR – 2019- Butiksmedarbejder hos Sommerbird i Torvehallerne og Hellerup fra 2019-2020 Sales advisor hos YouSee - 2018 - 2019 Lagermedarbejder grønttorvet 2014-2015 Lagermedarbejder hos Becher Madsen services - 2014-2015 Ungarbejder og lukkeansvarlig i Rema1000 fra 2012-2014

Uddannelse

Finansøkonom

Speciale

Ikke angivet

Tidligere uddannelse

Jeg er på mit andet semester på finansøkonomi uddannelsen hvor jeg stadig har et klart mål om at blive ejendomsmægler

Udlandsophold og frivilligt arbejde

Frivillig i Ungdommens Rødekors på deres ferielejre

Fritidsinteresser

Jeg går op i fodbold, dette er både at spille det selv med mine venner og at se kampene på stadion og der hjemme, jeg holder af en god tur i naturen om det så er at fiske, sove i shelter eller lave mad over bål. Ud over dette så jeg er frivillig i Ungdommens Rødekors på mit 8 år hvor jeg er med til at give udsatte børn og unge en weekend eller uge med uforglemmelige oplevelser.

It-kompetencer

Word og EXCEL

Sprog

Dansk, Engelsk