PROFILBILLEDE

Navn:

Ditte Lykke Hansen

Tlf:
21779013
By:
4700 Næstved
Hjemmeside:
Ikke angivet
Youtube CV:
Ikke angivet

Overskrift

Praktik - Webudvikling

Om mig

Jeg hedder Ditte Lykke Hansen, er 27 år gammel og bor i Næstved. I september 2023 startede jeg på Webudvikling som top up på Zealand i Roskilde og jeg har glædet mig meget til at lære endnu mere omkring udvikling! Jeg har stor interesse for i sær Webudvikling med React og synes det kunne være super fedt at få lov til at arbejde endnu mere med det i en praktikperiode - men jeg er generelt super nysgerrig på at lære og udvikle mig! Før jeg startede arbejdede jeg i SPORT24 i Næstved over fire år, hvor jeg har lært en masse, som jeg kan bruge i min videre udvikling - blandt andet en masse kundekontakt og service. Jeg har stor passion inden for webudvikling. Men synes generelt alt med grafisk design er enormt interessant! Jeg elsker at lære nye ting og vil derfor med glæde tage i mod nye udfordringer.

Erhvervserfaring

Jeg har arbejdet i SPORT24 i Næstved i 4 år.

Uddannelse

Web Development

Speciale

Ikke angivet

Tidligere uddannelse

Jeg læste til Multimediedesigner på Zealand i Køge.

Udlandsophold og frivilligt arbejde

Ikke angivet

Fritidsinteresser

Jeg bruger meget tid på kreative projekter - blandt andet arbejder jeg meget med træ. Jeg elsker at holde mig aktiv med diverse sportsaktiviteter, som fx løb, og padeltennis, men også nogle gode gåture med mine hunde. Derudover elsker jeg at give mig selv nye udfordringer og elsker at lære nye ting. Jeg kører motorcykel og så er jeg også startet til ridning. Udover at jeg læser til at blive Webudvikler, så bruger jeg også meget af min fritid på at blive bedre til diverse kode og programmeringssprog.

It-kompetencer

HTML5, CSS, JavaScript, Angular, Ionic, MySQL, NoSQL, React, PHP Adobe programmer: - Photoshop - Illustrator - InDesign - XD - Premiere Pro - After Effects - Audition - Media Encoder Programmet Lightburn til at laserskære og brænde med.

Sprog

Dansk