PROFILBILLEDE

Navn:

Kevin Mortensen

Tlf:
28702142
By:
4760 Vordingborg
LinkedIn:
Ikke angivet
Youtube CV:
Ikke angivet

Overskrift

Flittig datamatiker med gå-på mod. Søger en praktikplads med start i juli/august 2024

Om mig

Hvad søger jeg? Jeg søger en praktikplads med start i juli/august 2024 gerne med gode muligheder for job efterfølgende. Jeg er meget interesseret i at lære nyt og udvikle mig og er derfor meget åben for muligheder for at lære nyt og prøve andre teknologier og metodologier. Lidt om mig: Stabil og flittig programmør med stor erfaring inden for kundekontakt, problemløsning, og konflikthåndtering. Som datamatiker har jeg opnået en stor viden inden for objektorienteret programmering samt moderne web-framework og softwareudviklingsteknikker. Som en medarbejder er jeg god til samarbejde, organiseret, ærlig og fleksibel. Jeg håber på at kunne bidrage med mine færdigheder, samt udvikle mine evner og tilføje nye teknologier og redskaber til min værktøjskasse.

Erhvervserfaring

Leder / Ansvarlig IT-Support Elgiganten, Nykøbing Falster Ansvar for den daglige drift i afdelingen, implementering af nye tiltag og afdelingens KPI'er. Specielt fokus på forbedring af arbejdsmiljø.

Uddannelse

Datamatiker

Speciale

Ikke angivet

Tidligere uddannelse

Datamatiker sept. 2022 - jan. 2025 På 4. Semester har jeg valgt Webudvikling, mobile udvikling og it-sikkerhed som valgfag.

Udlandsophold og frivilligt arbejde

Ikke angivet

Fritidsinteresser

Historie, Madlavning, Golf, Gaming.

It-kompetencer

Objekt-orienteret Programmering (Java) Webudvikling (Javascript, Express, Node.js, Pug, HTML & CSS.) og web framework som React Redux RTK, Angular. Database design og normalisering, SQL: Mysql & sqlite. Agile systemudvikling XP & Scrum såvel som traditionelle softwareudviklings-artifakter med UML diagrammer. Android app udvikling i android studio og kotlin.

Sprog

Dansk, Engelsk.