PROFILBILLEDE

Navn:

Mille Alstrøm

Tlf:
21523132
By:
4200 Slagelse
Youtube CV:
Ikke angivet

Overskrift

Datamatiker studerende - søger IT praktikplads (10 uger) august 2024

Om mig

Jeg er en energisk og venlig ung pige som er under uddannelse som Datamatiker og derfor leder efter praktikplads. Mit praktikforløb forventes at starte i begyndelsen af August 2024 og skal vare cirka 10 uger. Jeg har erfaring med at arbejde både i teammiljø og selvstændigt, derudover er jeg selvfølgelig også åben for at lære nye kompetencer og færdigheder.

Erhvervserfaring

Børnehuset Lilleskov, Korsør – Fuldtids vikar August 2021 - Juni 2022 Børnehave og vuggestue. Her har jeg lært at være ansvarsfuld og mødestabil samt om vigtigheden af arbejdsstruktur og samarbejde i en presset hverdag.

Uddannelse

Datamatiker

Speciale

Ikke angivet

Tidligere uddannelse

Slagelse Gymnasium – STX August 2018 - Juni 2021 A-fag: Dansk, Engelsk, Spansk begynder, Historie, Samfundsfag. Langelands efterskole – 9. Klasse August 2016 - Juni 2017 Fokus på kunst og kreativitet.

Udlandsophold og frivilligt arbejde

Ikke angivet

Fritidsinteresser

I min fritid er en af mine største fornøjelser at spille computer spil, og helst i fællesskab med venner. Her er nogen af mine yndlings genre: Survival, Adventure og Horror. Derudover elsker jeg også at tage en gåtur i skoven tæt hvor jeg bor og bare lade tankerne flyde. Og som de fleste andre, elsker jeg også godt velsmagende mad og desserter!

It-kompetencer

C#, OOP, Unit-testing, UML, SQL, LINQ, Database, HTML, JavaScript, CSS, Python, APIs, TCP/UDP,

Sprog

Dansk, Engelsk.